Tick tick tick, boom

Plus poäng till Sverige på nationaldagen som hade två representater på EAs presskonferens i år! Dice och The Hives som hade med en låt i Insomniac-trailern från Overstrike som såg rätt mysigt ut, ser fram emot att köpa det för 199 kr på Game ett år/ett halv år från release och tycka att folk är dumma som inte köpt det här spelet mer och därför låtit det sjunka så mycket i pris.



Sims social var bland det töntigaste jag sett någonsin. Wow vad dåligt. Det kändes som att EA helt enkelt tyckte att man likagärna kunde dejta via internet än i verkligheten, och att det dessutom var ett nytt koncept som de kommit på själva. Nja, det var lite vagt det där men facebook-spelare har inte så höga krav antar jag. Jag menar, jag har personligen suttit framför farmville alldeles för många timmar på en dag när hypen var som värst så jag har väl inte så mycket att säga till om. Det var trailern som gjorde det hela oumbärligt dock, hade det inte varit lika patetiskt upplagt hade de andra potentialen i spelet (som tillexempel lättilgängligheten i och med att det ligger på facebook) kommit fram.


Jag måste säga att jag heller inte förstår hela grejen med att krig är så otroligt fascinerande för oss människor, framför inom spelbranschen. Varför är det något som säljer och som tar upp så mycket tid på en presskonferens som det faktiskt gör? En hel kvart har gått åt till att visa Battlefield 3 och jag förstår inte det som är så episkt. Sen så är jag inte helt opartiskt heller, men jag skulle vilja veta varför det är okej med krig i spel och film (alltså underhållningssyfte) men inte i verkligheten, för det sänder trots allt ut samma budskap, vare sig man vill det eller inte. Fast å andra sidan borde det inte vara okej med spel man slåss i alls då, och därför borde inte jag få spela mina spel heller. Fast jag dödar iallafall inte (så många) människor i mina spel. Mest monster. Uh, moraltantsdilemma, det här måste jag fundera på lite.
Allmänt | | En kommentar |
Upp