För att jag tappade hoppet på spelindustrin där en stund och fortfarande inte sett allt från E3 och egentligen inte har något att komma med

Min älskling. Mina fina fina älskling, totalt förolämpad av uppföljaren. Är hyffsat besviken på Dragon Age 2 sådär 20 timmar in i spelet. Det är så fruktansvärt fult att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Pluspoäng för att det är oförutsägbart och att dialogerna går att leva sig in i ännu mer än förut, men det beror bara på att de har tagit bort allt som var Dragon Age och gjort om det till ett Mass Effect med drakar och britter med diverse konstiga accenter. Hur kommer det sig att alla alver är skottar eller irländare och ser ut som Avatar-gubbarna? Hur kommer det sig att min rouge slåss som att hon har ticks? Alla dungeouns har samma layout och (iallafall på mitt gamla sega 360) så laggar dialogscenerna alldeles för mycket.

Fast jag har som sagt inte spelat klart, så därför ska jag egentligen inte säga så mycket innan dess. Och så dåligt är det inte, egentligen.
Allmänt | | Kommentera |
Upp